![]() ![]() |
![]() |
NÁVRAT NA VSTUP DO NOVOMĚSTSKÉHO KURÝRA. |
NÁVŠTĚVA NA KOUPALIŠTI NA ŘECE ÚPĚ V JAROMĚŘI
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Že je jídlo hotové sdělují ke stolu elektronicky. ![]() Sortiment jídel okouzlující, ceny přijatelné, kvalita výborná. ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Komentář Novoměstského kurýra: Dnešní navštěva byla asi po čtyřech letech. Překvapilo mě, jak se služby a vybavenost na tomto přírodním koupališti stále vylepšují. Dnes si tam dokonce toho pstruha můžete sami chytit. Dole přímo před vchodem do areálu může zaparkovat cca 30 aut. Kdyby to nestačilo, nahoře u hřbitova (cca 200m) je veliké parkoviště. Hodně návštěvníků je z řad cyklistů. Prostoru k sezení dostatek, služby opravdu perfektní. Prostředí krásné. Já to sleduji s určitou nostalgií, protože jako bývalý "jaroměřák" jsem se tam chodil koupat jako studednt v šedesátých letech. Nemohu si odpustit a musím vzpomenout na příběh novoměstského koupaliště. Níže je aktuální podoba toho našeho koupaliště. Máme řeku, máme krásné údolí, ale jen zarostlé trosky toho bývalého krásného koupaliště. Kdy se dočkáme toho nového? Zatím to není ani na papíře. Jindřich Buchal. |
![]() |